Helsinki, Finland
annie@anniepham.fi

Uusi projekti – uusi toimintatapa suomen kieleen oppimaan

Tämä blogi ei mitään sukuinen muihin blogin aihein. Olen yrittänyt monta erilaisia toimintatapoja oppimaan suomen kieliä koko ajan elämäni Suomessa, mutta olen ollut epäonnistunut.

Päätin, että tällä kerta, minä koen uutta suuntaa. Luen kaunokirjallisuuksia, minimi 2 sivua joka päivä. Aloitin tätäKerro minulle jotain hyvää” – Jojo Moyes. Sen jälkeen, kirjoitan uusia sanoja AnkiApp muistikortti sovellus.
Valitsin tämän kirjan, koska luin sen äidinkieleksi ja katsoin elokuvan ennen. Itse tykkään tarinan ja sen persoonat paljon ja ymmärsin sen jo hyvin. Luulin, että se auttaa minun opin prosessi helpommin.

OMG, EI OLE!

Löysin jo monta uusia sanoja ensimmäisessä kappaleessa. Se kesti pari tuntia, että voin valmistaa 2 sivua. 😅Phew!
Uskon, että tämä toimintatapa voi vaikuttava, koska minä pidän lukea kaunokirjallisuuksia. En tunne painava tai tylsyys yhtään.

Toivotaan, minä paranen suomen kielin taitoni pian.Cheer!🖖